Regulament


INSCRIEREA

Pentru participarea la FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU PENTRU TINERI ,,BUJOR MACRIN”, sunt eligibili toti tinerii liceeni.
Pentru a va inscrie in procesul de preselectie, trebuie sa completati formularul de inscriere pe care il gasiti pe site-ul festivalului bujormacrinfest.ro, in meniul Inscrieri
Atasat formularului de inscriere, asteptam si declaratia de acord parental, care ne atesta faptul ca parintele/tutorele legal este de acord cu participarea minorilor la acest eveniment. In masura in care participantul este major, acesta trebuie sa ataseze formularului de inscriere declaratia pe propria raspundere, prin care ia la cunostinta regulamentul festivalului si isi asuma raspunderea faptelor sale, pe intreaga perioada a desfasurarii evenimentului. Organizatorii asigura modele de declaratii. In lipsa acestor declaratii, aplicantii nu sunt eligibili.
Prezenta la toate atelierele este obligatorie.
Fiecare aplicant va primi o confirmare a inscrierii pe adresa de e-mail completata in formular.

CONDITII DE PARTICIPARE

*SECTIUNEA TRUPE
In cadrul sectiunii TRUPE se poate inscrie orice trupa de teatru formata exclusiv din liceeni (sunt eligibili inclusiv tinerii care au absolvit liceul in 2017).
Fiecare trupa se poate inscrie cu unul sau mai multe spectacole, fiecare avand minimum 2 personaje.

Fiecare trupa trebuie sA contina minimum doua persoane si sa includa un reprezentant/coordonator major.
Spectacolele nu trebuie sa contina nuditate si/sau limbaj trivial.
Durata spectacolului nu este limitata. Timpul alocat pentru montarea si demontarea decorului este de 20 minute.

*SECTIUNEA INDIVIDUAL
Aplicantii de la sectiunea INDIVIDUAL vor completa formularul de inscriere disponibil pe site-ul festivalului bujormacrinfest.ro, din meniul Inscrieri.
Acestia trebuie sa corespunda criteriilor precizate in capitolul 1. INSCRIEREA .

JURIUL

Cele 5 trupe de teatru participante si aplicantii inscrisi individual vor fi selectionati de catre organizatorii festivalului, pe baza materialului video din formularul de înscriere si a raspunsurilor date.

CONDITII SI INDATORIRI
Participantii cazati in incinta Caminul Colegiului Tehnic ,,Edmond Nicolau” Braila sunt obligati sa respecte o serie de conditii, precum:
*accesul in incinta spatiului de cazare cu bauturi alcoolice este strict interzis
*devastarea spatiului de cazare, a mobilierului, atrage dupa sine sanctiuni, participantii fiind nevoiti sa achite pagubele

*atat participantii de la sectiunea Individual, cat si cei de la sectiunea Trupe nu au voie sa consume bauturi alcoolice in niciunul dintre spațiile festivalului (Restaurant Privighetoarea, Hammer’s Pub, Teatrul ,,Maria Filotti”, Caminul Colegiului Tehnic ,,Edmond Nicolau”)
*coordonatorii isi vor asuma responsabilitatea in cazul in care participantii vor incalca regulamentul
*participantii minori vor semna si vor fi instiintati de catre coordonatori sau tutore legal de Regulamentul festivalului
*orice abatere de la acest Regulament, cu privire la comportanent neadecvat, consum de bauturi alcoolice si devastarea spatiilor festivalului, va duce la sanctiuni pentru coordonatori sau tutore legal
*orice alte încalcari ale legii se pedepsesc conform legislatiei în vigoare
In spatiile in care se vor desfasura workshop-urile, participantii sunt obligati sa pastreze curatenia si integritatea salilor de desfasurare, respectand Regulamentul de Ordine Interioara.